Početna stranica » Novosti » Radionice u MO RIĐICA I MO MRAVINJAC okupile mnoštvo naših sugrađana

Radionice u MO RIĐICA I MO MRAVINJAC okupile mnoštvo naših sugrađana

Mještani Riđice i Mravinjca na radionici su predali prijedloge koji će se realizirati iz gradskog proračuna grada Dubrovnika u 2025. godini.
Kao i prošle godine naši sugrađani predlagali su projekte od društvenog značaja ali i infrastrukture projekte.

Na svakoj od radionica pa tako i Mjesnom domu Mravinjac svaki sudionik radionice može predstaviti jedan prijedlog koji ima za cilj poboljšati kvalitetu života zajednice kojem građanin pripada. Svaki prijedlog je potrebno konkretno i objektivno opisati.

U 2023. Mještani Riđice izglasali su projekt izgradnje dječjeg igralište Riđica. Projektom se predlaže uređenje igrališta za djecu u naselju Riđica, na katastarskoj čestici 1768/1, koje bi uključivalo postavljanje tobogana, ljuljački, klupa za sjedenje, klackalica i njihalica, u cilju poboljšanja sadržaja za djecu i mlade obitelji koji stanuju u naselju.

Mještani naselja Mravinjac izglasali su 2023. Projekt izdradnje Pješačke staze i vidikovac Mravinjac – Markiranje, označavanje uz info tablu pješačko-planinarskih staza od centra mjesta preko vrhova do granice s BiH. Projekt Gumna – Vidikovca na najistaknutijoj točki.

Uskoro ćemo objaviti koji projekti idu na glasovanje nakon tehničke analize.